El Palma Futsal cau a la tanda de penals davant el Barça

La mala notícia de la nit va ser la lesió de Mati Rosa, que és dubte pel partit de divendres

25/05/2019

Poques vegades una derrota fa tan de mal com la d’ahir. Perquè el Palma Futsal va tenir la victòria a tocar. I això que el Barça es va avançar al marcador just començar el partit. Minut 1. Barrón i Joao no s’entenen i Ferrao ho aprofita per inaugurar el marcador. però si qualque cosa ha demostrat enguany l’equip mallorquí és que ha après a tutejar els grans. Sense complexos i sense por. Bona mostra d’això és el golàs de Mati Rosa al minut 5. Vint-i-sisè gol de la temporada per al pitxixi del Palma Futsal, una de les grans revelacions de la temporada. Partit intens i també polèmic. Els de Vadillo no varen entendre com l’àrbitre xiulava falta de Barrón en aquesta jugada… i alguns jugadors varen tornar bojos. Targeta groga a Felipe Paradinski per protestar… però res no va alterar els ànims del Palma. Al minut 19, Bruno Taffy desfermava la bogeria amb aquest gol. Badada del Barça que suposava l’1 a 2. Remuntada per somiar… I el somni va durar fins al minut 30. Just aquí va arribar l’empat a 2. Marcenio culmina una bona jugada d’equip. Un gol que envia el partit a ala pròrroga. I si el Palma Futsal va sortir d’aquí en vida es gràcies a Carlos Barrón. A San Barrón, com li diuen al vestidor. El porter atura aquest doble penal a Ferrao… arribava l’hora dels penals. Una autèntica loteria. Nunes és el primer en agafar la responsabilitat i marca…. ; La resposta del Barça és contundent. Ferrao no falla….; Felipe Paradinski xutarà el segon penal dels malloquins. I va dins. És el moment de Sergio Lozano. El capità del Barça engana Barrón. Continua l’empat. I aquí arriba la desfeta. Juanjo endevina la intenció de Burno Taffy i atura el penal. La cara del jugador del Palma ho diu tot. Qui no va fallar és Diego. Gol, victòria i primer punt de l’eliminatòria per al Barça. Un final massa cruel. El Palma Futsal està obligat a guanyar els dos pròxims partits per mantenir viu en el somni d’arribar a la final del play-off per al títol de la Lliga.

Encara tocaria sofrir més. Perquè si el Palma continuava en vida era gràcies a Carlos Barrón. A 10 segons per al xiulet final, Taffy comet falta… Però sota pals hi ha San Barrón, com li diuen al vestidor. El porter atura aquest doble penal a Ferrao… i envia el partit a la pròrroga. Hi va haver ocasions però aquí el marcador no es va moure… arribava l’hora dels penals. Una autèntica loteria. Nunes és el primer en agafar la responsabilitat i marca…. ; La resposta del Barça és contundent. Ferrao no falla….; Felipe Paradinski xutarà el segon penal dels malloquins. I va dins. És el moment de Sergio Lozano. El capità del Barça engana Barrón. Continua l’empat. I aquí arriba la desfeta. Juanjo endevina la intenció de Burno Taffy i atura el penal. La cara del jugador del Palma ho diu tot. Qui no va fallar és Diego. Gol, victòria i primer punt de l’eliminatòria per al Barça. Un final massa cruel. El Palma Futsal està obligat a guanyar els dos pròxims partits per mantenir viu en el somni d’arribar a la final del play-off per al títol de la Lliga.