El Palma Futsal cau golejat a Cartagena

Derrota dolorosa per 5-1 per tancar la primera volta

15/12/2018

Tot i la derrota, el Palma ha estat el primer a marcar. Al minut 7 treta de cantonada de Tomaz, i Joao engalta la pilota per fer el 0 a 1. Els mallorquins s’avançaven en el marcador, però l’alegria ha durat ben poc. Eka, amb un míssil, fa el gol de l’empat al minut 9. Una rematada impossible d’aturar per Nico Sarmiento. El poal d’aigua freda pels mallorquins ha arribat al minut 18. Jugada assajada dels locals, Bateria xuta fort, la pilota toca en Lolo Urbano i acaba dintre la porteria. A 34 segons per arribar al descans, Mati ha pogut fer l’empat, però el seu xut s’ha estavellat al pal.

A la segona part els mallorquins han sortit a cercar el gol. El Palma l’ha tengut amb aquesta doble ocasió de Bruno Taffy i Mati Rosa, que acaba amb dues grans intervencions del porter Raúl, protagonista del partit. Els murcians han estat més encertats que els mallorquins i han fet el tercer al minut 27. Juanpi ha marcat el 3 a 1 amb un xut creuat. Amb la diana, Vadillo ha apostat per treure porter jugador, una acció que els ha perjudicat més que no els ha beneficiat. Una mostra han estat els dos darrers gols del partit, el quart i el cinquè del Cartagena. Els dos convertits per Francisco Fernández. El primer al minut 35 i el segon al 39. Derrota contundent del Palma que suma tres partits consecutius sense guanyar en lliga.