El Palma Futsal comanda a Son Moix (4-2)

Amb el triomf contra el Betis, els mallorquins sumen 10 victòries en 10 partits a casa i es situen segons a la classificació

10/12/2022

22

El Mallorca Palma Futsal continua intractable a Son Moix amb ple de victòries aquesta temporada. La darrera, per 4 a 2 contra el Betis. Ja són 7 victòries en 7 partits de Lliga com a local i 10 de 10 si sumam els 3 que varen disputar a la ronda elit de la Champions.

Tot i enfrontar-se l’equip més golejador contra el que més encaixa de la Lliga, no ha estat un partit fàcil per al Mallorca Palma Futsal. El factor Son Moix no ha tengut efecte a la primera part. Els d’Antonio Vadillo han gaudit de les ocasions més clares a les botes de Rivillos i Tayebi, però s’han trobat amb un bon Raúl Sánchez. El Betis també ha tengut les seves opcions al contraatac, però Barrón també ha estat molt atent.

Del 0 a 0 al descans s’ha passat als 6 gols de la segona part. El primer és el d’Eloy Rojas al minut 24 amb un xut llunyà ajustat al pal de la porteria. Quan semblava que ja s’havia aconseguit el més difícil, ha arribat el cop dels andalusos, que han empatat el duel al minut 29 amb el gol de Raúl López en una acció que Eloy i Muller no aturen per centímetres.

Aquest ha estat el moment de Cléber, cedit al Betis la passada campanya. Avui no ha tengut pietat. El brasiler ha encarrilat la victòria amb un doblet en tres minuts. Un amb la cama dreta al 34 i un altre al 37 gairebé idèntic, però des de l’altre perfil i amb l’esquerra.

El Betis ha arriscat amb el porter jugador i ha retallat la distància al marcador amb el 3 a 2 de Piqueras, que s’aprofita d’un rebot. Els sevillans tenien un minut per davant per cercar l’empat, però els mallorquins s’han encarregat de sentenciar el matx a la contra a 20 segons del final. Eloy Rojas ha regalat el gol a Mario Rivillos per marcar el 4-2.

Amb aquest triomf, els d’Antonio Vadillo se situen segons superant per 2 punts al Jimbee Cartagena a la classificació. El líder, el Barça, continua a 4 punts.