El Palma Futsal continua superant-se i ja suma 9 partits sense perdre

La darrera victòria ha estat una impressionant remuntada contra el Ribera Navarra per 2-1

19/03/2022

10

La versió 2022 del Palma Futsal sembla no tenir límits. L’equip d’Antonio Vadillo continua la remuntada a la classificació i se situa segon. Això gràcies al triomf contra el Ribera Navarra. Una victòria que no es va concretar fins als darrers deu segons de partit, quan Mancuso posava el 2 a 1 i duia el Palau de Son Moix a l’èxtasi. El Palma Futsal va enfrontar-se a un partit espès. La primera part era un intercanvi de cops, però amb més ocasions dels locals. Just en el millor moment dels de Vadillo, arriba el gol de Joao Miguel. El premi arriba a la segona meitat gràcies a una incursió d’Eloy, que la posa perquè Marlon marqui a boca de canó. Les apostes pel porter jugador es neutralitzen. Al darrer minut Barrón evita el segon del Ribera Navarra i Mancuso aprofita un xut de Tomaz per donar la victòria al Palma. Una demostració més de la transformació dels palmesans. Al principi de curs eren un mar de dubtes i ara encadenen nou partits sense perdre, amb 7 victòries i 2 empats.