El Palma Futsal diu adéu a la temporada

L'equip d'Antoni Vadillo va perdre ahir contra ElPozo a Murcia el segon partit dels quarts de final pel títol

19/05/2018

Derrota 3 a 2 del Palma davant elPozo i adéu a la temporada. Álex feia el primer gol del partit al minut 15 de partit. El jugador culminava el contraatac i, d’aquesta manera, superava Nico Sarmiento. El control era del conjunt local. El segon gol va arribar a set segons del final de la primera part. Novament Álex, aprofitava la passada de Miguelín per fer el 2 a 0. I així s’arribava al descans.

La segona meitat començava sense canvis. Als 8 minuts de la represa, una altra vegada Álex, rubricava una gran jugada col·lectiva i feia el 3 a 0. Hat trik del jugador del Pozo. La reacció de Vadillo va ser apostar pel porter jugador. Després de diverses ocasions, Joselito escurçava distàncies amb un gran xut. Era el minut 32. La pressió del Palma feia creure en el miracle. Fabio aturava el xut de Paradinski però, Joselito, una altra vegada el de Càdis, aprofitava el refús i feia el 3 a 2 a cinc minuts del final. L’equip va cercar l’empat amb insistència però el marcador no es va moure.

Segon partit de l’eliminatòria i segona derrota. El Palma diu adeu en els quarts de final del play off pel títol.