El Palma Futsal encaixa la derrota més inoportuna i dolorosa

L'Osasuna Magna s'imposa a Son Moix per 1-4 en el darrer partit abans de la Copa d'Espanya

10/03/2018

Hi ha dies que un pensa que és millor no haver-se aixecat del llit. I el Palma Futsal va tenir ahir un d’aquests dies. Al minut 11 de partit ja perdia per 0 a 1. Gol de Dani Saldise. Just abans del descans, va arribar l’empat. Felipe Paradynski tornava a ficar els mallorquins dins el partit.

Vadillo s’ensumava que el partit acabaria malament. Al minut 34, Alvarito tornava a posar Osasuna Magna per davant al marcador i el festival de gols no va acabar aquí. Al minut 36 arribava l’1 a 3, i al 37, Araça marcava l’1 a 4 definitiu. Tres gols en tres minuts que van sentenciar el partit i també un Palma Futsal que ja veu impossible arribar a la quarta plaça.

Això serà ja a la Copa d’Espanya. I al Palma Futsal li convé haver après la lliçó.