El Palma Futsal enllaça dues victòries consecutives

Els de Vadillo mantenen la sisena posició a la classificació i la setmana que ve s'enfronte a l'Osasuna Magna a Son Moix

03/03/2018

El Palma Futsal volia tornar a guanyar a Son Moix, i Paradinsky ho va deixar des del principi. Al minut 3 va marcar el primer gol, i també el segon i va deixar ben tocat l’Aspil Vidal.

Les coses es posarien encara millor per als palmesans. Sergi va ser expulsat per aquestes mans fora de l’àrea. Els d’Antonio Vadillo no varen aprofitar la superioritat numèrica, però ja a la segona part, la història es va repetir. 2 minuts, i Quintela marcava el tercer.

Al 28, Maico va sentenciar el partit amb el quart gol del vespre. De res va servir el porter jugador dels navarresos. 4-0, segona victòria consecutiva i bones sensacions de cara a la Copa d’Espanya, que es disputarà d’aquí a dues setmanes.

El pròxim partit del Palma serà divendres a Son Moix contra Osasuna Magna.