El Palma Futsal es presenta amb derrota

Els palmesans perden el Ciutat de Palma per 3 gols a 0 davant l'Sporting de Lisboa

18/08/2018

El Palma Futsal no va poder donar la primera alegria a la seva afició el dia de la presentació amb el Trofeu Ciutat de Palma. Davant hi havia tot un subcampió d’Europa, l’Sporting de Lisboa. Els balears varen arrossegar durant tot el partit el mal començament. No havia transcorregut el primer minut de partit quan Deo aprofita un rebuig per marcar el primer gol.

Quan els de Vadillo encara no s’havien recuperat del primer cop, una falta va ser l’origen del segon gol. L’italià Diego Cavinato bat Samiento per posar el 0-2 al marcador.

Idèntica estratègia utilitzarien els portuguesos per a fabricar el tercer gol. Però aquesta vegada des del córner. Cavinato supera per l’altre pal Nico Sarmiento. 0-3 i tot feia indicar que la presentació acabaria en una golejada sense precedents a Son Moix. Però els balears tengueren tot tipus d’ocasions per a, almanco, retallar distàncies. Fins i tot un penal fallat per Catela.

Tot i els primers cinc minuts, el tècnic Antonio Vadillo va extreure conclusions positives d’un test exigent. Un bon balanç que no evita que el Trofeu Ciutat de Palma partesqui cap a terres portugueses.