8

El Palma Futsal es retroba amb la victòria a la pista del Betis

Els de Vadillo s'imposen per 1 a 2 amb gols de Marlon i Higor en un partit poc lluït

30/04/2022

Al Pavelló de San Pablo tocava recuperar sensacions però sobretot guanyar després de la desfeta de la setmana passada contra el Santa Coloma. L’equip d’Antonio Vadillo va treure la seva versió més pràctica i als tres minuts Marlon, a la mitja volta, col·locava el 0 a 1 al marcador. El Palma era el dominador del partit, les ocasions se succeïen però l’inici del segon temps va ser del Betis… Fabio, molt atent, ha de respondre en aquesta rematada que s’enverina… El Palma en surt il·lès i torna a marcar el ritme del partit. Al minut 31, Nunes intercepta una passada i combina amb Higor. El nou guanya la partida al defensor i supera el porter amb comoditat. Però el Betis vol donar emoció al partit. Un ex, Rubén Cornejo, retalla distàncies amb un gran moviment just davant Fabio. Al final, victòria que deixa el Palma quart a la taula a falta que es completi la jornada