El Palma Futsal es retroba amb la victòria a la pista del Burela

El conjunt d'Antonio Vadillo s'imposa 0-3 i recupera les bones sensacions abans de rebre el Santa Coloma

21/04/2022

11

El Palma Futsal s’ha retrobat amb la victòria a la pista del coer, el Burela. El conjunt d’Antonio Vadillo es va imposar 0-3 i es manté quart a la classificació.

El Palma va sortir centrat i es va avançar al minut 14 amb un gol a la mitja volta de Mancuso. Al segon temps, quan més pressionava el conjunt local, Neguinho va fer el gol de la tranquil·litat, la seva primera diana amb l’equip palmesà. I a manca de dos minuts per al final, quan el Burela atacava amb porter jugador, Nunes robava la pilota per marcar el 0 a 3 definitiu.

Amb aquesta victòria, els palmesans posen fi a una ratxa de tres derrotes consecutives i recuperen sensacions abans de rebre dissabte el Santa Coloma.