El Palma Futsal ferma el play-off

L'equip d'Antonio Vadillo va golejar 6 a 0 al Llevant i s'assegura de manera matemàtica la classificació per al playoff

23/03/2019

Només a l’inici del partit, el Llevant va ser capaç de plantar cara al Palma Futsal. L’equip d’Antonio Vadillo es va mostrar seriós sobre la pista i al minut 4 de partit ja agafava avantatge al marcador. Eloy Rojas marca el primer amb aquest xut després d’un servei de banda.
El partit se li va posar més de cara al Palma al minut 8. Bona conducció de Bruno Taffy per la banda esquerra. El brasiler assisteix Quintela i el gallec només l’ha de tocar per marcar el 2 a 0. Amb aquest resultat, va finalitzar la primera part. Dos minuts després de la represa, va arribar el tercer dels de Vadillo. Després d’un pal de Joao i una aturada del porter Raúl Jiménez, Paradynski aconseguia, per fi, enviar la pilota al fons de la xarxa.
Amb el partit pràcticament sentenciat, el Palma no fa afluixar i va assetjar la porteria del Llevant sense descans. El 4 a 0 dels palmesans el va marcar Joao amb un xut llunyà.
El conjunt granota va intentar escurçar distàncies amb el porter jugador, però va aconseguir tot el contrari. Lolo va fer el cinquè al minut 39 a porta buida. I al darrer minut i després d’una bona jugada col·lectiva, Joao va marcar el 6 a 0 definitiu.

El Palma Futsal intentarà continuar amb aquesta solidesa la pròxima jornada a la pista del Penyíscola.