El Mallorca Palma Futsal goleja i continua invicte a Son Moix

El conjunt d'Antonio Vadillo s'imposa 5-1 al Noia contra la seva afició

25/03/2023

12

El Mallorca Palma Futsal continua sense saber el que és perdre a Son Moix a la lliga aquesta temporada, i això que el Noia ha començat el partit colpejant primer. Al minut 6, Altamirano regala al Palau d’Esports una joia de gol que emula sense complexos el de Butrageño contra el Cadis. Els gallecs estan a punt d’aconseguir el segon minut i mig després, però el pal i Barrón ho impedeixen.
Vadillo mou fitxa per capgirar la dinàmica de l’enfrontament i entra Luan Muller per Barrón. El brasiler s’afegeix a l’atac sense complexos, millorant la circulació de pilota i obrint espais a la defensa gallega. A 7 minuts per al descans, Tayebi obri la llauna per al Mallorca Palma Futsal després d’una gran jugada col·lectiva i, un minut després, Cainan confirma el despertar de l’equip amb el 2 a 1 de falta directa.

Tot i la insistència dels mallorquins per estirar encara més l’avantatge abans del descans, el marcador ja no es mou en tot el primer temps. Però sí al segon; després de diverses arribades perilloses, Chaguinha materialitza un contraatac a la perfecció i, ben igual que a la primera part, tan sols un minut després n’arriba un més de Tayebi, que posa el 4 a 1 a l’electrònic. La golejada, però, no queda aquí. Eloy Rojas marca el 5 a 1 definitiu.

El conjunt palmesà continua invicte a casa. Ha disputat 13 partits a Son Moix i, d’aquests, n’ha guanyat 12 i n’ha empatat un. Els de Vadillo són segons empatats a punts amb el líder, el Barça, que jugarà dilluns.