El Palma Futsal guanya el Jaén i s’apropa a la Copa d’Espanya

El conjunt mallorquí es col·loca sisè a la classificació amb 21 punts quan falten 2 partits per acabar la primera volta de la lliga

11/02/2022

9

El Palma Futsal ha salvat el primer “match ball” per ser a la Copa d’Espanya després d’imposar-se per 4 gols a 3 al Jaén a Son Moix. Bon partit del conjunt que entrena Antonio Vadillo i d’on destaca, sobretot, una primera part gairebé de 10. Diego Nunes fa l’un a 0 al minut 5. Immillorable retorn del futbolista brasiler després de 3 mesos lesionat. No tres, però sí dos mesos ha estat fora de les pistes Higor, que al minut 12 s’inventa un toc d’esperó per fer el 2 a 0. I al 17, és Cainan qui aprofita un rebuig dins l’àrea per fer el tercer. La festa a Son Moix només queda eclipsada un segon per aquest gol de doble penal de Carlitos just abans del descans…

Sense saber molt bé com, el partit canvia radicalment a la segona part. Al minut 24, Mauricio culmina un contraatac del Jaén, que continuava retallant distàncies. I al 29, Carlitos empata el partit amb un gol de falta que deixa gelat Son Moix. Tot i el disgust, el Palma Futsal reacciona, i aquesta vegada la reacció arriba a temps. A tres minuts per al final, el Palma s’inventa una jugada per emmarcar. Mancuso rep la pilota, mitja volta i la pilota entra per l’escaire. Un gol que desferma l’eufòria del tècnic Antonio Vadillo, perquè sap que amb aquesta victòria l’equip posa peu i mig a la Copa d’Espanya.El Palma és sisè a la classificació amb 21 punts i amb dues finals pendents per jugar. La primera, diumenge a la pista del Saragossa.