El Palma Futsal guanya per 3-0 el Cartagena i es consolida com a segon classificat de Primera

Raúl Campos, Vilela i Tomaz han estat els autors dels gols del conjunt mallorquí

20/10/2020

S’esperava un partit igualat al Palau de Son Moix. S’enfrontaven el segon i el tercer classificats de la lliga. Però el segon, el Palma, ha estat molt superior al rival. Els d’Antonio Vadillo han comandat a la primera part i han arribat al descans amb 2-0 al marcador, gràcies als gols de Raúl Campos i Vilela. El brasiler està en un gran estat de forma. Al segon acte, Tomaz ha fet el tercer i ha tancat un nou triomf per al conjunt balear. Amb aquesta victòria, el Palma suma 10 punts en 4 jornades. El Llevant és el líder. Té 15 punts, però ha jugat un partit més que els mallorquins.