El Palma Futsal s’aferma a la segona posició

El conjunt mallorquí s'imposa al Valdepeñas per 0 a 2 i suma la cinquena victòria consecutiva a la lliga

23/03/2022

12
El Palma Futsal continua vivint un moment dolç a la lliga, on acumula ja cinc victòries consecutives. La darrera, ahir vespre, a la pista del tercer classificat, el Valdepeñas, per 0 a 2. Els gols van arribar a la segona part. Al minut 27, Nunes fa el 0 a 1 després d’un córner. És el cinquè gol de la temporada del futbolista brasiler. A 10 segons per al final, arriba la sentència. Mancuso roba la pilota i ell tot sol fabrica el 0 a 2 definitiu. És el desè gol del curs per al pitxitxi del conjunt mallorquí.
Amb aquest victòria, el Palma Futsal s’aferma a la segona posició de la classificació amb 40 punts, 5 manco que el líder, el Barça. Els de Vadillo també poden presumir de dur 10 jornades sense conèixer la derrota. Això sí, no tot són bones notícies. El porter Carlos Barrón es va fer mal i va haver de ser substituït. A falta de les proves pertinents que esclareixin amb exactitud la gravetat de la lesió als isquiotibials de la cuixa dreta, tot apunta que es perdrà la Copa d’Espanya, que es disputa la setmana que ve a Jaén. Al club també creuen els dits perquè les molèsties que pateix Higor quedin en res. El jugador brasiler també es va fer mal en el transcurs del partit d’ahir.

Abans de la cita de la Copa, al Palma li queda un darrer partit de lliga. Serà dissabte, a Palau d’Esports de Son Moix, contra el Cartagena, quart classificat. Un partit que podreu seguir en directe per IB3 Televisió.