El Palma Futsal passa a la ronda elit de la Champions com a primer de grup

El conjunt d'Antonio Vadillo s'ha imposat al darrer partit al Kairat per 4-3 i tanca la primera fase amb ple de victòries

29/10/2023

23

L’Illes Balears Palma Futsal s’ha classificat com a primer de grup per a la ronda elit de la Lliga de Campions. Al conjunt d’Antonio Vadillo li bastava un empat contra el Kairat, però ha tancat la seva participació a la main round amb una nova victòria. Els palmesans s’han imposat al bicampió d’Europa per 4-3.

Ben prest s’ha avançat el conjunt de Vadillo, amb un gol de Rómulo al segon minut de partit. Treu Chaguinha del lateral i el tanca brasiler li pega de lluny; supera per alt Higuita. El domini a partir d’aquí ha estat clar per al conjunt mallorquí. Fruit d’això arriba el 2-0, quan manquen sis minuts per al descans. Bruno Gomes desvia d’esperó la centrada-xut de Cleber, i la pilota acaba dins la porteria. I només un minut més tard, Fabinho encarrila el marcador des dels 10 metres. La pilota passa entre les cames Cavalcanti.

Al tercer minut de la represa escurça distàncies el Kairat Almaty amb un gol que s’acaba ficant Cleber en la seva pròpia porteria.

Moments d’incertesa per al Palma Futsal en aquest començament de la segona meitat. Moments d’incertesa que s’han multiplicat amb el segon del Kairat, obra de Caio Ruiz.

Fins que, quan faltava un minut i 20 segons per al final, i amb el Kairat jugant de cinc a la recerca de l’empat, Fabinho ha fet el 4 a 2 que encarrila la victòria. Encara hi hauria temps perquè el Kairat fes un gol més. Una diana de Tursagulov que no ha canviat res. El Palma Futsal és campió del seu grup de la main round.