13

El Palma Futsal perd el lideratge a Jaén

Els illencs empaten a un gol i es col·loquen tercers igualats amb l'ara capdavanter Barça

01/12/2018

El Palma Futsal no ha pogut passar de l’empat en una de les pistes més complicades de la Lliga. El Palma s’ha sentit molt incòmode des del principi. L’ambient hostil i la forta pressió del Jaén ha provocat que l’equip de Juanito es carregàs molt prest de faltes. Els andalusos governaven el partit, fins que al minut 5, Diego Quintela ha aconseguit avançar els mallorquins amb un fort xut amb la cama dreta. Però després del 0 a 1, el Palma ha patit la millor versió del Jaén. Nico Sarmiento s’ha convertit en el gran protagonista amb les seves aturades, que han salvat els illencs. Mati Rosa ha pogut fer el segon al minut 13. Però el gol que ha arribat ha estat el del Jaén després d’un doble penal que ha transformat Carlitos abans dels descans. Només començar la segona part, Míchel ha estavellat una pilota al travesser. Però el Palma ha reaccionat gràcies a l’expulsió de Ramón i ha tengut una allau d’ocasions. Lolo, Diego Nunes i Mati Rosa han pogut fer el segon. El conjunt de Son Moix ha tornat patir al tram final. Al minut 35, Rafa López ha enviat una altra pilota al pal. Vadillo se l’ha jugat posant Diego Nunes de porter jugador els darrers minuts, però el Palma tampoc ha trobat la clau.