El Palma Futsal s’acomiada de la Copa d’Espanya

L'equip d'Antonio Vadillo cau per 5 a 4 davant Movistar Inter. Un primer temps per oblidar condemna els mallorquins

31/03/2022

9

El Palma sortia a la pista amb ganes de rompre el malefici, però el malefici continua. El partit ha començat tort per a l’equip d’Antonio Vadillo. Al minut dos, Pacheco fa el primer d’Inter Movistar en culminar una bona contra. La pilota passa per davall les cames de Fabio. Pol Pacheco torna a entrar en acció dos minuts més tard. Retall amb qualitat i 2 a 0. Dues arribades i dos gols. Tot i el cop, el Palma intenta reaccionar, Eloy Rojas rebenta la pilota al travesser en la primera gran ocasió per als de Vadillo. Del possible 2 a 1 passam al 3 a 0. Cecilio roba la pilota a Nunes al mig del camp i posa la directa cap a porteria. El 2 d’Inter no falla davant Fabio. L’eficàcia d’Inter contrasta amb la falta de punteria del Palma al primer temps. Cainán torna a topar amb el pal. Al minut 15 Nunes es refà de l’errada que havia propiciat el 3 a 0, el brasiler ho fa a més amb un gol per emmarcar. Canonada amb la cama esquerra impossible d’aturar. Quan pareix que el Palma pot ficar-se al partit, arriba el 4 a 1 de Dani Saldise. El pivot rep la pilota de Boyis i la col·loca a l’escaire. El Palma ha pogut retallar distàncies amb un doble penal. Mancuso li pega, però la pilota no travessa la línia completament i després de la revisió el gol no puja al marcador. Abans d’acabar el primer temps, arriba el cinquè Movistar Inter i el segon del compte particular de Cecilio, que aprofita una pèrdua de pilota d’Eloy Rojas en situació de porter jugador. El Palma ha millorat al segon temps. Diego Nunes fa el 5 a 2. I Gordillo… Gordillo amb 21 anys demostra la qualitat i sobretot la moderació d’un veterà amb un gran gol, 5 a 3. El pal evita la diana de Negunho al minut 34. Qui no falla és Cainán 4 minuts més tard. El brasiler caça un refús del porter i firma el 5 a 4. El Palma comença a creure. Però el pal, una altra vegada el pal, evita l’empat a 5 en una ocasió protagonitzada per Tomaz. Al final la cruel història es repeteix Inter torna a deixar el Palma fora de la Copa d’Espanya per cinquena vegada consecutiva.