26

El Palma Futsal suma un punt després d’una setmana intensa

Amb aquest empat, el conjunt palmesà acaba la primera volta setè a 3 punts del segon classificat

11/12/2023

Entre festa, ressaca i jet-lag el Palma Futsal arriba fos al partit. Davant, el Ribera Navarra, un equip en posicions de descens. El primer gol no es torba a arribar. Al minut 2 de partit, Marcelo marca aquesta diana amb la cama esquerra per avançar els palmesans. Poc després, és Claudino qui empata el partit entre protestes del Palma. El col·legiat xiula falta, però aplica la immediatesa i dona el gol per vàlid. I amb l’empat a 1… el partit va al descans.

A la segona part, es torna a avançar el Palma. Rivillos surt a la contra, Bruno Gomes xuta, i poc poden fer Adrián i Hamza perquè la pilota no acabi entrant fins al fons de la xarxa. 2 a 1 i toca aguantar el resultat… però el Ribera Navarra no deixa d’arribar a porteria. I al 30 és Gabi qui finalment aconsegueix marcar el 2 a 2. Fabinho té l’oportunitat de guanyar el partit però s’acaba amb empat a Son Moix.

Resultat just per finalitzar una setmana molt intensa per al Palma Futsal.