El Palma Futsal tanca la primera volta amb un empat contra ElPozo

Cainan, Chaguinha i Tomaz han marcat els gols de l'equip d'Antonio Vadillo

16/02/2022

11

Festival de gols entre ElPozo Múrcia i Palma Futsal (3-3) en un perfecte assaig per a la semifinal de la Supercopa d’Espanya que es disputa la setmana que ve. Els murcians han posat el domini i les ocasiones i els mallorquins han exhibit efectivitat. En un contraatac els locals s’han avançat als 9 minuts gràcies a un xut ajustat al pal de Taynan. Un cop que ha fet reaccionar als d’Antonio Vadillo. A 7 minuts del descans, el brasiler Higor ha protagonitzat una de les jugades del partit: roba la pilota en camp propi, condueix fins la porteria rival i cedeix a Cainan perque marqui l’empat. El gol dels mallorquins no ha enfonsat ElPozo, que ha continuat cercant la porteria custodiada per Fabio Alvira. Però en una acció d’estrategia Chaguinha ha firmat el segon pel Palma Futsal. Un glop difícil de digerir pels locals, que veien com totes les ocasions que havien protagonitzat no tenien recompensa.

A la repressa, ElPozo ha cercat el gol de totes les formes possibles, però ha estat Gadeia amb un autèntic golàs per l’escaire qui ha tornat a neutralitzat el marcador. A quatre minuts del final, Tomaz ha tornat a posar per davant els mallorquins amb una gran acció individual: recupera, regateja i marca el 2 a 3. L’alegria ha durat ben poc, perque un minut després Marcel torna a empatar. Els de Vadillo continuen sense perdre en aquest 2022 i segueixen agafant rodatge per la Supercopa d’Espanya.