El Palma Futsal torna a ser el líder de Primera Divisió

L'equip d'Antonio Vadillo s'ha imposat a O Parrulo per 1-3. Cléber, Lolo i Vilela han estat els autors dels gols del conjunt balear

04/05/2021

L’empat del Llevant contra el Cartagena i la victòria del Palma avui a la pista d’O Parrulo deixa els mallorquins al capdavant de la taula. El conjunt balear s’ha avançat al minut 10 per mitjà de Cleber que ha afusellat el porter, en aprofitar una entrega d’Hamza. El 0 a 2 ha estat obra de Lolo que s’ha fabricat el gol ell tot sol. L’andalús travessa la pista i supera Marc García sense problemes. O Parrulo ha retallat distàncies poc abans del descans amb un llançament ajustat al pal. Ja al segon temps Vilela ha fet el definitiu 1 a 3 en aprofitar un regal dels locals.