El Palma Futsal torna a ser líder

Els de Vadillo superaren per un contundent 5-0 el Segòvia

17/11/2018

El millor Palma Futsal ha tornat i ho ha fet amb una golejada. El conjunt mallorquí va deixar clar que el 8 a 1 contra el Barça ja és història. Mati Rosa al minut 10 va obrir la llauna pels d’Antonio Vadillo. Bon control de l’argentí que afusella el porter Thiago Soares. Un minut després el propi Mati Rosa amplia l’avantatge després d’un córner. Novè gol del seu compte personal. A tres minuts del descans Bruno Taffy, amb aquest míssil, posa el 3 a 0. Al segon temps, el Palma Futsal va seguir assetjant la porteria del Segòvia amb una ocasió rere l’altra. I en dos minuts els mallorquins posen terra enmig. Tomaz al 37 aprofita que els segovians aposten pel porter jugador per marcar el quart. I a l’acció següent, Quintela queda tot sol davant Soares, el regateja i marca el definitiu 5 a 0.

Però no tot varen ser gols al Palau de Son Moix. També hi va haver grans aturades. Nico Sarmiento, que va ser suplent, va aturar aquest doble penal llençat per Buitre. I Carlos Barrón va desbaratar aquest mà a mà amb Antonio Diz.

Victòria 5 a 0 i el Palma Futsal recupera el lideratge de la Primera Divisió.