El Palmer Basket Mallorca ascendeix a LEB Plata

L'equip d'Óscar Olivenze guanya l'Alcobendas per 91 a 85 en un partit emocionant que es va decidir a la pròroga

14/05/2023

12

El Palmer Basket Malllorca va apel·lar a l’èpica per aconseguir l’ascens en un partit que va tenir de tot i molt i que va guanyar a la pròrroga per 91 a 85. El matx no comença bé perquè Alcobendas és tot efectivitat i demostra que el fet d’arribar invicte en aquesta fase d’ascens no és casualitat. Amb tot, arriba a tenir un avantatge insultant de 18 punts, que en són 8 al descans.
El pas per vestidors és crucial. Les coses comencen a funcionar, els triples entren, tant els de Biel Serra com els de Kaj i el pavelló de Llucmajor celebra cada cistella com si fos la darrera. El Palmer és un punt a baix quan falten només 2 minuts per acabar el darrer quart, que es tanca amb empat a 79 i ens dirigim a la pròrroga. És un moment vital i l’equip està connectadíssim. La pròrroga es tenyeix dels colors del Palmer en una gran actuació coral. Toni Vicenç fa la darrera cistella, la de l’ascens, i l’alegria esclata a Llucmajor. La LEB Plata és una realitat… L’equip llença un avís. El somni del Palmer Basket Mallorca no ha fet més que començar.