X

El Palmer Mallorca somia amb la permanència gràcies a una victòria que complica la vida al Fibwi Palma (72-87)

El derbi mallorquí ha caigut del costat de l'equip més necessitat, que depèn d'ell mateix per continuar a la LEB Plata; el Fibwi mira cap al play-off, però també haurà de lluitar per la permanència

24/03/2024

El Palmer Mallorca somia amb la permanència gràcies a una victòria que complica la vida al Fibwi Palma (72-87)

El derbi mallorquí ha caigut del costat de l’equip més necessitat. El Palmer Mallorca s’ha imposat al Fibwi Palma 72-87 gràcies a un millor darrer quart. D’aquesta manera, el conjunt de Raúl Machado encara té opcions de mantenir la categoria. El Palmer ocupa ara mateix places de descens directe, és a una victòria del play-out i a una de la salvació directa. La bona notícia és que els dos enfrontaments que queden són davant dos rivals directes, l’Hospitalet i l’Alginet.

Per la seva banda, el Fibwi Palma es complica la permanència a LEB Plata a la vegada que encara mira al play-off. El conjunt de Ricardo Úriz és novè, empatat a victòries amb el Mataró, que és vuitè. De la mateixa manera, és a una derrota del play-out i a dues del descens directe. Els seus pròxims rivals seran, precisament, el Mataró i el Cartagena.

24/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris