El Palmer Palma cau de forma contundent a la pista de l’Oviedo

El conjunt mallorquí ha perdut per 105 - 67 i només s'ha mostrat competitiu al tercer quart

01/04/2021

A la Leb Or, duríssima derrota del Palmer Palma contra l’Oviedo per 105 a 67 a Pumarín en el tercer partit de la segona fase classificatòria pel play-off. Els mallorquins han perdut una oportunitat d’or per ficar-se dins el grup dels equips que aspiren a l’ascens. El Palma ha anat a remolc d’un Oviedo que ha estat especialment encertat en els tirs de 3. La primera part ha acabat 52 a 28, ni Kullamae, ni Harrel ni Karamo Jawara han estat encertats. Tot i que l’equip de Pau Tomàs ha intentat remuntar al tercer quart, la difència al marcador ja era massa gran. Avui derrota per gairebé 40 punts. Diumenge el rival és el Palència