El Palmer Palma guanya a la pista del líder i s’apropa a la lluita pel play-off d’ascens

Victòria contundent per 83 - 101. L'equip mallorquí se situa tercer a la taula i acarona la classificació per disputar la segona fase amb els millors de la LEB Or

03/03/2021

La falta d’efectius en la pintura i jugar a casa del líder no han estat esculls suficients per a frenar l’huracà mallorquí. El Palmer Palma ha arrasat el Tau Castelló a domicili en el que ha estat sens dubte, el seu millor partit aquesta temporada. Amb un atac demolidor i una defensa asfixiant, el Palmer Palma ha dominat de principi a fi el partit, amb les destacades actuacions de Ronnie Harrel i Jacobo Díaz. Al descans, la renda dels mallorquins ha arribat als 16 punts, que durant el tercer quart s’allargava fins als 22. Malgrat la reacció del Castelló, que ha reduït el desavantatge a tan sols 4 punts a final del tercer període, el 0-16 de parcial a l’últim quart ha certificat la victòria dels de Pau Tomàs, que cada vegada veuen de més a prop l’accés a la següent fase d’ascens. Al final, 83 a 101.