El Palmer Palma perd el primer embat dels quarts de final

El conjunt mallorquí cau 87 - 72 a la pista del Breogán de Lugo i necessita guanyar dimecres a Palma per forçar el tercer partit

22/05/2021

Derrota del Palmer Palma a Lugo 87 – 72 en el primer partit de la sèrie de quarts de final del play-off d’ascens a la lliga ACB.  L’equip de Pau Tomàs ha caigut davant el Breogán víctima d’un mal tercer quart. Un parcial de 23 a 11 ha permès el conjunt gallec arribar a l’inici del darrer període 20 punts adalt. Tot i que els triples de Ronnie Harrell han donat vida al Bahía San Agustín, que s’ha posat a 8 punts a manca de 2 minuts, la victòria ha quedat a casa.

I dimecres, en un partit que us oferirem al web d’IB3 a partir de les 8 i mitja, el Palma tractarà d’allargar l’eliminatòria. Avui, l’aler nord-americà Ronnie Harrell ha estat el més destacat amb 18 punts i 4 rebots. El jugador de Denver ha cregut en la remuntada i a cop de triple, n’ha fet 4, ha liderat la reacció mallorquina. Una reacció que finalment no s’ha completat. Kristian Kullamae també ha acabat amb 18 punts