El Palmer Palma surt de la zona de descens

Els mallorquins aconsegueixen una important victòria contra Oviedo a Son Moix per 74-69

02/05/2022

12

A falta de tres jornades, el Palmer Palma ha sabut fer la volta a una situació que pareixia abocada al desastre. Ahir a Son Moix, els d’Àlex Pérez i Pau Tomàs varen sortir decidits a cercar el partit contra un Oviedo que ocupa places de play-off. Els mallorquins firmaren un bon primer quart amb un 23-12 que donava tranquil·litat per encarar els 30 minuts següents. Els asturians han reaccionat amb l’entrada d’Oliver Arteaga i s’han acostat al marcador, moment en què ha reaccionat el Palmer per tornar a agafar aire i deixar el marcador al descans amb un 42-31. El tercer quart ha estat l’hora d’Elijah Brown, que amb els seus punts ha allunyat fantasmes. A falta de 10 minuts, el Palmer ha sabut mantenir l’avantatge i s’ha acabat imposant per 5 punts. Una victòria que acosta els mallorquins a la permanència. Divendres espera el Cáceres per seguir fent camí