política

El Parlament debat el Decret Llei de reactivació econòmica

Finalment, els partits del pacte han acordat la reducció del màxim permès per ampliar establiments hotelers, tot i que els consells insulars i el govern en el cas de Mallorca, tendrán potestat per incrementar-lo fins el 15 %.

El+Parlament+debat+el+Decret+Llei+de+reactivaci%C3%B3+econ%C3%B2mica

Continua en marxa al Parlament el debat per a l’aprovació del Decret Llei de reactivació econòmica, que inclou la rebaixa del 15 al 10% del seu volum en les peticions d’ampliació dels hotels. El PP hi votarà en contra, assegurant que suposa la destrucció de 35.000 llocs de feina.

Finalment, els partits del pacte han acordat la reducció del màxim permès per ampliar establiments hotelers, tot i que els consells insulars i el govern en el cas de Mallorca, tendrán potestat per incrementar-lo fins el 15%.

Sessió de control 

L’ocupació il·legal d’habitatges ha estat el motiu de confrontació entre el líder del PP i la presidenta del Govern. Company ha assegurat que cada 48 hores es presenta una denuncia, mentre que Armengol ha assenyalat que l’ocupació a Balears ha caigut un 19%. Fora de l’hemicicle, la polémica ha sorgit pel llaç groc que Més ha tornat a penjar a la façana del Parlament com a mostra de protesta per la inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern demana a la Comissió Europea criteris per garantir la seguretat sanitària dels viatgers

Francina Armengol ha fet la petició a Ursula von der Leyen que ha participat a la Conferència de Presidents

L’oposició reclama que el toc de queda comenci a les 12 de la nit

Els socialistes asseguren que la presidenta del Govern escoltarà les reivindicacions del sector de la restauració