X

El Parlament debatrà aquest dimarts les mesures del Govern per facilitar l’accés dels joves a l’habitatge

El grup Popular interpel·larà l'executiu i titlla de servil l'actitud d'Unides Podem i de Més per Mallorca

17/10/2022

El Parlament debatrà aquest dimarts les mesures del Govern per facilitar l’accés dels joves a l’habitatge

Redacció

El Parlament debatrà aquest dimarts les polítiques del Govern per facilitar l’accés dels joves a l’habitatge. En concret, es tracta d’una interpel·lació del grup del Partit Popular, amb caràcter d’urgència. El portaveu dels populars a la cambra, Antoni Costa, ha criticat que Unides Podem i Més per Mallorca no censurin la mesura d’avalar al 100% la compra del primer habitatge, anunciada per la cap de l’executiu, Francina Armengol. Una política que, diuen, ha copiat el PP.

El portaveu de Més per Mallorca, Josep Ferrà, ha defensat la mesura pel fet que s’exigeix que el comprador acrediti una residència mínima de cinc anys a les Balears. D’aquesta manera, Ferrà considera que es garanteix que les ajudes arriben a qui les necessita.

Per la seva banda, la portaveu adjunta d’Unides Podem, Esperança Sans, ha insistit que l’habitatge és un dret i no un bé per especular. Amb tot, els morats continuen reclamant que per ser gran tenidor es rebaixin de deu a cinc els habitatges en propietat. També, ha exigit que es desbloquegi la Llei d’habitatge al Congrés dels Diputats.

En darrer lloc, la portaveu del grup socialista, Sílvia Cano, ha retret als populars que promulguin una baixada d’impostos, que, segons Cano, només beneficiaria les rendes altes.

17/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris