El Parlament aprova la llei Òmnibus

El texte inclou la polèmica esmena a la Llei d'urbanisme que afecta als terrenys que té l'empresari Abel Matutes a Platja d'en Bossa


El Parlament ha aprovat la llei Òmnibus. Un text que modifica un conjunt de regulacions i que inclou la polèmica esmena a la Llei d’urbanisme que afecta als terrenys que té l’empresari Abel Matutes a Platja d’en Bossa, a Sant Josep.

Biel Barceló, per part de MÉS per Mallorca, ha criticat que l’empresari Matutes protesti ara i no quan la llei li afavoria. En paraules de Barceló “el senyor Matutes diu que li afecta aquesta esmena concretament, però no xerra res de l’esmena original que se va aprovar al decembre de l’any passat a al Llei d’Urbanisme, per tant si li afecta aquesta esmena que modifica aquella, hauria de demanar que se suprimissin totes”.

Des del PSIB, Maria José Camps ha insistit que les lleis se fan per afavorir l’interès general i no per perjudicar a particulars. Segons les seves paraules “les normes no se fan, i no se modifiquen, per anar en contra de persones, ses normes han de tenir com a objectiu s’interès general.”

El PP ha mostrat el seu rebuig a l’esmena. La proposició de Llei, impulsada per MÉS per Menorca, també modifica la Llei de Funció Pública que dota de cobertura i seguretat jurídica la carrera professional del personal funcionari.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

Neix una web a Menorca per permetre intercanviar objectes que no s’utilitzin als usuaris de les deixalleries

Mitjançant un sistema de punts, els usuaris sumaran punts pels objectes entregats

Detecten 32 positius de Covid-19 a la residència Reina Sofia de Vila

Una usuària que va ingressar al centre va presentar símptomes i va donar positiu