X

El Parlament nomena Albert Salas nou director general d’IB3

El periodista ha avançat que la seva línia no serà rupturista respecte a l'anterior direcció i ha expressat la seva confiança a poder presentar d'aquí a uns dies el seu equip de treball

14/11/2023

El Parlament nomena Albert Salas nou director general d’IB3

Redacció

El periodista Albert Salas ha estat elegit aquest dimarts director general d’IB3 per una àmplia majoria, encara que sense el suport del PSIB, que ja havia avançat que no hi votaria a favor. En el ple del Parlament, Salas ha rebut finalment el suport dels diputats de Més per Mallorca i Més per Menorca, que han avançat el seu vot “crític de confiança” durant la jornada parlamentària. El candidat, presentat pel PP, ha hagut d’esperar a la segona votació, celebrada aquest dimarts en el ple, per a ser elegit per majoria absoluta de 40 vots a favor del candidat i 19 en blanc.

El passat 10 d’octubre la candidatura de Salas va rebre 32 vots a favor i 25 en blanc, encara que en aquell moment es necessitava una majoria de tres cinquens. Els representants de les formacions ecosobiranistes han indicat que el vot favorable està motivat pels compromisos que el mateix Salas va adquirir en les reunions que va mantenir amb els grups parlamentaris.

Salas, en declaracions als mitjans minuts després de la seva elecció, ha avançat que la seva línia no serà rupturista respecte a l’anterior direcció i ha expressat la seva confiança a poder presentar d’aquí a uns dies el seu equip de treball, que ja té conformat al 90%, segons ha afirmat.

El recentment elegit director de l’ens s’ha fixat com un dels seus primers reptes culminar el procés d’internalització de la plantilla d’informatius, que ell mateix va reclamar en la seva etapa en la secció d’Esports. “Volem que IB3 continuï sent la televisió i la ràdio de referència de Balears”, ha afegit. Salas ha recalcat que el model lingüístic no experimentarà canvis i ha explicat que el seu objectiu és, a partir dels informatius, anar conquistant més quota de pantalla.

14/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris