política

El pàrquing de la Savina continua tancat i genera problemes d’aparcament

La setmana que ve hi haurà una reunió entre el Consell, Autoritat Portuària, cases de lloguer i Solvalgaray, per intentar desbloquejar la situació del pàrquing

El+p%C3%A0rquing+de+la+Savina+continua+tancat+i+genera+problemes+d%27aparcament

Un dels llocs de Formentera que més pateix els problemes d’aparcament és la Savina, punt d’arribada a l’illa i on, per tant, operen la majoria dels lloguers de vehicles.

El pàrquing destinat a acollir part de la flota d’aquests lloguers continua tancat, sense que hi hagi una data d’obertura fixada. Davant aquesta situació i, amb el vistiplau del Consell, els vehicles de lloguer continuen estacionats on ho feien fins ara, tot i que la previsió era que el carrer començàs a funcionar a partir del maig com a zona blava.

Aquesta situació, juntament amb les obres de remodelació que es duen a terme al passeig marítim han llevat més d’un centenar de places d’estacionament i ocasionen nombrosos problemes als residents que no troben lloc per deixar-hi el cotxe.

La setmana que ve hi haurà una reunió entre el Consell, Autoritat Portuària, cases de lloguer i Solvalgaray, per intentar desbloquejar la situació del pàrquing i planificar l’inici de la temporada.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Preocupació dels ajuntaments balears pels retards de Demarcació de Costes

"Hi ha bona voluntat però és un calvari poder aconseguir autoritzacions", segons el batle d'Alcúdia, Antoni Mir

El Consell de Menorca demana un préstec d’11M€ per liquidar el deute pendent amb Cesgarden

El ple ratificat el conveni amb el Govern que resol el problema de les bestretes

La campanya d’Europa per fomentar el vot entre els joves

En les darreres eleccions europees només votaren un 25% dels joves