política

Biel Company diu que la independència de la dona està lligada a la seva “independència econòmica”

El Partit Popular ha llegit un manifest en què ha reafirmat la Constitució Espanyola del 78 com a marc jurídic fonamental de la igualtat

Biel+Company+diu+que+la+independ%C3%A8ncia+de+la+dona+est%C3%A0+lligada+a+la+seva+%26%238220%3Bindepend%C3%A8ncia+econ%C3%B2mica%26%238221%3B

Aquest dissabte ja han començat els actes amb motiu del 8 de març i algunes de les entitats que s’hi han adherit són els partits polítics. El Partit Popular, ha destacat l’importancia que la dona sigui independent.

“La independència ve molt lligada a una independència econòmica. Per això el Partit Popular sempre ha treballat molt dins aquest món perquè les dones tenguin més presència dins el món laboral”, ha dit Biel Company, el president del Partit Popular a les Illes. “Varem reduir la bretxa salarial els darrers anys amb un 4,5% i no basta. Hem de seguir fent-hi feina”, ha conclòs el president popular.

Una feina que encara queda a fer i que els populars han volgut posar sobre la taula amb la lectura d’un manifest. Un text en què han reafirmat la Constitució Espanyola del 1978 com a marc jurídic fonamental de la igualtat entre homes i dones. Han dit que “no accepten punts de vista excloents sobre com fer feina per la dona”.

A continuació, el partit ha fet un acte, una taula rodona, amb 4 dones pioneres en el món de la política. Hi han analitzat les seves experiències personals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Díaz considera que l’escàndol de la Casa Reial afecta la imatge d’Espanya

El Tribunal Suprem rebutja adoptar mesures cautelars contra el rei emèrit

El País Basc clama “Borbons Fora, fora Monarquia”

Centenars de persones s'han manifestat exigint la fi de la monarquia

L’Estat no tornarà els romanents que aportin els ajuntaments fins el 2037

El termini per tornar aquests doblers s'amplia de 10 a 15 anys

Les distincions del rei emèrit en el punt de mira

El Govern ja va retirar la Medalla d'Or  a Iñaki Urdangarín