X

El PP, la força més votada en sis dels vuit municipis de Menorca

El PP ha aconseguit majoria absoluta a Alaior, Es Migjorn Gran, Es Castell i Ferreries

29/05/2023

El PP, la força més votada en sis dels vuit municipis de Menorca

Redacció

El Partit Popular ha estat la força més votada a sis dels vuit municipis de Menorca i ha aconseguit majoria absoluta a Alaior, Es Migjorn Gran, Es Castell i Ferreries.

A Alaior i Es Migjorn Gran, José Luis Benejam i Antònia Camps poden reeditar respectivament les seves batlies. A més, a Ferreries, després de vuit anys de l’Entesa al capdavant de l’Ajuntament, els populars també s’han imposat de manera contundent amb 6 dels 11 regidors que conformen el consistori i que donen a Pedro Pons la possibilitat de governar sense pactes. El 28M també imposa un canvi de govern a Es Castell: la també majoria absoluta del popular Lluís Camps –que ja fou batle del municipi entre 2011 i 2019–, desbanca els socialistes.

A Sant Lluís el PP ha tret 6 regidors i el canvi de govern es produiria si arriben a un pacte amb el regidor de XBalears.

Al centre de l’illa, l’esquerra només suma a Es Mercadal on el guanyador de les eleccions ha estat el socialista Jesús Gomila, successor del fins ara batle Francesc Ametller.

29/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris