societat

El pas a nivell de Sa Farinera es convertirà en pas soterrat per a vianants

Es farà també un pont entre el Pont d'Inca i Sa Cabana sobre el torrent de Coanegra

El+pas+a+nivell+de+Sa+Farinera+es+convertir%C3%A0+en+pas+soterrat+per+a+vianants

El pas a nivell de Sa Farinera, a Marratxí, es convertirà en un pas per a vianants. Aquest és l’acord al qual han arribat el Govern i l’Ajuntament del municipi per millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat. També està previst la construcció d’un pont per a vehicles sobre el torrent de Coanegra.
Cotxes aturats esperant que passi el tren és l’estampa diària al pas a nivell de sa Farinera. Una imatge que, si res no canvia, serà ben diferent d’aquí a un any. El Govern i l’Ajuntament de Marratxí han firmat un conveni per a eliminar aquest pas a nivell. El substituiran per un pas sota les vies que serà únicament per a vianants i que convertirà la zona en una plaça.
El projecte també inclou una solució circulatòria. En concret unirà el Pont d’Inca i sa Cabana. Així, el carrer Verderol i el carrer de Massanella, deixaran d’estar separats pel torrent de Coanegra amb la construcció d’un pont a sobre. Aquest pont, a més, comptarà amb un carril bici i amb vorera per als vianants.
Ara mateix s’està acabant la licitació del projecte i s’espera que al gener puguin començar les obres. La durada prevista és de 8 mesos i tendrà un cost d’un milió nou-cents mil euros que pagarà íntegrament Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa