societat

El pas a nivell de Sa Farinera es convertirà en pas soterrat per a vianants

Es farà també un pont entre el Pont d'Inca i Sa Cabana sobre el torrent de Coanegra

El+pas+a+nivell+de+Sa+Farinera+es+convertir%C3%A0+en+pas+soterrat+per+a+vianants

El pas a nivell de Sa Farinera, a Marratxí, es convertirà en un pas per a vianants. Aquest és l’acord al qual han arribat el Govern i l’Ajuntament del municipi per millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat. També està previst la construcció d’un pont per a vehicles sobre el torrent de Coanegra.
Cotxes aturats esperant que passi el tren és l’estampa diària al pas a nivell de sa Farinera. Una imatge que, si res no canvia, serà ben diferent d’aquí a un any. El Govern i l’Ajuntament de Marratxí han firmat un conveni per a eliminar aquest pas a nivell. El substituiran per un pas sota les vies que serà únicament per a vianants i que convertirà la zona en una plaça.
El projecte també inclou una solució circulatòria. En concret unirà el Pont d’Inca i sa Cabana. Així, el carrer Verderol i el carrer de Massanella, deixaran d’estar separats pel torrent de Coanegra amb la construcció d’un pont a sobre. Aquest pont, a més, comptarà amb un carril bici i amb vorera per als vianants.
Ara mateix s’està acabant la licitació del projecte i s’espera que al gener puguin començar les obres. La durada prevista és de 8 mesos i tendrà un cost d’un milió nou-cents mil euros que pagarà íntegrament Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fracassa la negociació per intentar reactivar l’escorxador de Ciutadella

l'Ajuntament diu que els treballadors no accepten cap proposta. Mentre, l'altre escorxador de l'illa, el de Maó, avisa que no té prou personal per assumir més volum de feina

Es Castell tindrà el primer parc fotovoltaic públic de Balears

El projecte preveu que els ciutadans cobreixin 700.000 euros, més de la meitat de la inversió total

Manacor suspèn els concursos de Sant Antoni

De moment no s'han anul·lat les festes a l'espera de veure com evoluciona la pandèmia

L’IMAS reconeix que ha faltat “visió de conjunt” per actuar davants els casos d’abusos a menors tutelats

Aquest dimecres s'han conegut les conclusions de l'informe d'experts en relació amb els casos confirmats en els centres de tutela