X

El perfil de la successora de Biel Company

Prohens, que aquesta setmana ha fet 39 anys, va ocupar el primer càrrec al PP el 2005, com a líder de la junta local de Noves Generacions de Campos

29/05/2021

El perfil de la successora de Biel Company

L’anunci que Biel Company va fer dimecres de retirar-se de la política obre pas a una nova etapa al PP balear. La successora que promou el partit, Marga Prohens. Però la diputada al Congrés, que parteix amb l’etiqueta de favorita, potser d’única candidata, haurà de ser referendada per la militància dels populars.

La junta directiva regional va establir ahir el calendari de la successió. Serà el 24 de juliol, en un congrés autonòmic mig presencial, mig telemàtic. Però abans, els candidats tenen dues setmanes per recollir 400 avals d’afiliats.

Prohens, que aquesta setmana ha fet 39 anys, va ocupar el primer càrrec al Partit Popular el 2005, com a líder de la junta local de Noves Generacions de Campos, el seu poble natal. És llicenciada en Traducció i Interpretació i té un màster en Comunicació i Relacions Públiques.

El 2011 es va convertir en diputada al Parlament balear i, una legistura més tard, ja era la portaveu del grup parlamentari. Ho va ser fins a l’abril de 2019, quan va fer el salt a la política nacional. Fa dos anys que és diputada al Congrés, on s’ha convertit en portaveu suplent del grup parlamentari i s’ha guanyat la confiança de Pablo Casado per liderar el PP balear.

29/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris