X

El Pi al Consell de Mallorca, al límit: Pere Soler i Bel Febrer poden ser expulsats

Xisca Mora es reivindica com a portaveu i acusa els crítics de voler dividir el partit i crear-ne després un de propi

10/12/2021

El Pi al Consell de Mallorca, al límit: Pere Soler i Bel Febrer poden ser expulsats

En poques hores el cisma de Proposta per les Illes (PI) al Consell de Mallorca s’ha agreujat. Després que aquest dimecres Pere Soler anunciés que assumia el càrrec de portaveu a la institució i que mateix partit el desautoritzés ratificant Xisca Mora, l’executiva de la formació ha activat un comitè disciplinari contra Soler, també contra Bel Febrer, per promoure aquest moviment.

En una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, Mora ha criticat durament els seus companys de files. “Es defineixen com a crítics, però no ho són. No han utilitzat els òrgans oficials per dir la seva i ara serà el comitè de disciplina qui prendrà una decisió”, ha dit la també batlessa de Porreres respecte a la possibilitat que Soler i Febrer siguin finalment expulsats.

“Jo ara parlo a nivell personal, no com a partit. Crec que realment volen que els expulsin. Volen dividir el partit i crear-ne un de nou, s’han repartit fins i tot els càrrecs i això és molt greu”, ha denunciat Mora, qui ha assegurat que el PI no la defensa a ella, sinó a l’espai polític de centredreta a Mallorca, als 900 afiliats de la formació i als 30.000 votants que van aconseguir en els darrers comicis.

10/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris