X

El PI comença el procés per decidir si expulsa els consellers díscols

El comitè de disciplina ha expedientat Soler i Febrer i comunicarà en uns dies si els suspèn de militància

14/12/2021

El PI comença el procés per decidir si expulsa els consellers díscols

El comitè de disciplina de Proposta per les Illes (PI) ha obert un expedient als dos consellers del Consell de Mallorca crítics amb la direcció del partit: Pere Soler i Isabel Febrer. L’òrgan s’ha constituït aquest dilluns i es tornarà a reunir d’aquí a uns dies per decidir si els suspèn de militància per haver tret la portaveu dels regionalistes a la institució insular i també vicepresidenta de la formació, Xisca Mora.

El procés per castigar els dos conseller rebels ha començat, mentre que el díscol Pere Soler denuncia fortes pressions per part de la direcció del PI. A les portes de la seu de la formació a Palma, i després que se li negàs fer una roda informativa amb els mitjans de comunicació, l’encara conseller va assegurar que aniran als tribunals. “Em volen intimidar amb amenaces, amb acusacions falses, sense fonament, i amb filtracions interessades. Que quedi clar que nosaltres no ho consentirem de cap manera. Som un grup de persones independents que estam en política per convicció i sense interessos personals”, va dir en boca seva i de la seva companya Isabel Febrer.

A l’altra banda, el corrent oficialista, amb el diputat Josep Melià, qui creu que els crítics no han assumit encara que no han guanyat el Congrés. “No tenim cap interès a treure ningú, no ens sobra ningú. El que volem és que la gent, sobretot els càrrecs públics, actuïn des del respecte i la unitat d’acció”, ha assegurat.

 

14/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris