X

El Pi dona un impuls a les secretaries per millorar la feina interna del partit

El coordinador general, Rafel Ballester, serà l'encarregat de consolidar les àrees i fer feina amb els nous integrants

15/03/2024

El Pi dona un impuls a les secretaries per millorar la feina interna del partit

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha presentat els nous integrants de les secretaries del partit. El coordinador general, Rafel Ballester, serà l’encarregat de consolidar aquestes secretaries i que la seva tasca es vegi reflectida en un apropament cap als problemes reals de la societat. “Som conscients que com més siguem, a més gent podrem arribar i a més gent podrem ajudar a resoldre els seus problemes”, ha explicat el coordinador.

“Aquestes secretaries es dividiran en dos blocs, un més de feina interna del partit i l’altre de sectors de la societat. A més, hem volgut donar un nou impuls amb gent que té molta experiència i d’altre que és nova al món de la política”, ha assegurat Ballester. “Experiència, joventut i ganes de fer feina. Tres factors que han estat clau a l’hora de formar aquestes secretaries”, ha dit.

Política municipal

La consellera insular, Magdalena Vives, i la secretaria general de la FELIB i portaveu de Marratxí, Neus Serra, s’encarregaran de la secretaria de Política Municipal. Per la seva part, la regidora d’Artà i exdiputada Maria Antònia Sureda, serà la responsable d’Esdeveniments i Activitats, i l’antic candidat a Palma, Carles Cabrera, durà Formació. Isabel Jaume del comitè de Llucmajor i Miquel Quetglas de Palma duran Comunicació i Serveis Jurídics respectivament.

Per altra banda, a les secretaries sectorials Ignasi Bosch (Artà) s’encarregarà de la secretaria d’Economia i Sectors Productius, Maria Antònia Melià (Porreres) Educació, Cultura i Esports, Marga Fons (Manacor) Salut i Benestar Social. Jordi Prunés (Palma), Gloria Ferrari (Inca) i Antònia Salas (Costitx) seran els encarregats de dur les secretaries de Relacions Exteriors, Joventut i Igualtat, Dona i LGTBI.

Experiència

“És un grup de persones joves, amb experiència, il·lusió i ganes de fer créixer el partit, l’espai de centre i, sobretot, gent que estima la nostra terra”, ha assegurat el coordinador general. A la presentació de les secretaries també hi han assistit el president del partit, Tolo Gili, i el portaveu al Consell, Antoni Salas.

15/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris