política

El PI es planteja posposar el seu Congrés de Mallorca

La formació "ha de demostrar unitat abans, durant i després del congrés i això és el que s'està aconseguint avui, solucionant els problemes"


El Consell General d’El PI de Mallorca s’ha reunit aquest dissabte per a aprovar el reglament del pròxim congrés de la formació a l’illa, previst per al 25 de setembre encara que que podria posposar-se.

Segons ha informat el Secretari General del PI, Tolo Gili, als mitjans, en la reunió del Consell General del PI de Mallorca per a aprovar el reglament del pròxim congrés de la formació de l’illa “es debaten les claus per a intentar arribar a un consens per a poder celebrar est de la forma més unida possible”.

En aquesta línia, ha assenyalat que “s’està parlant de canviar dates i, si fa falta, retardar el congrés de Mallorca, fins i tot, malgrat no ser competència d’aquest Consell General, el congrés del PI de Balears”.

Per al secretari general del PI, aquesta formació “ha de demostrar unitat abans, durant i després del congrés i això és el que s’està aconseguint avui, solucionant els problemes”. “Som un projecte que ha d’anar unit perquè és molt importants per a les Illes i s’estan fent esforços per a aconseguir-lo”, ha afirmat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Tolo Gili, nou president del PI a Balears

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Francina Armengol: “Ara arriba el moment de dir als empresaris que apugin els sous”

La presidenta del Govern ha recordat que, a diferència del 2008, en aquesta crisi de la Covid ja s'han invertit...

Podem i MÉS s’atribueixen mèrits en el factor d’insularitat mentre l’oposició insisteix en aprovar la fiscalitat del REIB

El PP reconeix que els 110 milions del factor d'insularitat sembla "a priori" una xifra "raonable" però assenyala que si...