X

El Pi Palma renova el comitè per captar nova gent i nous perfils

Catalina Barceló és la nova presidenta d’El Pi Palma

10/02/2024

El Pi Palma renova el comitè per captar nova gent i nous perfils

Redacció

El PI-Proposta per les Illes Balears reorganitza el comitè de Palma per fer-ne un partit més fort, sòlid i amb més presència a Ciutat. Catalina Barceló és la nova presidenta de la gestora. Una gestora que vol renovar la formació a la capital de les Illes i donar-hi més visibilitat.

“És el moment de començar a caminar de bell nou i crear un partit fort a Palma amb vista a les pròximes eleccions municipals”, explica Catalina Barceló. “Els pròxims mesos volem implicar de manera activa els afiliats de la formació de Palma dins el comitè nou”.

La nova presidenta de la formació troba que és necessari augmentar la participació del partit en les reivindicacions veïnals i de la societat civil i que s’ajustin a les línies que defensa el partit. “A més, creim que és necessari detectar i mirar de resoldre les problemàtiques de la nostra ciutat, sigui amb queixes a Cort o a través de les iniciatives que puguem fer amb els representants del Consell de Mallorca”, insisteix.

Barceló és filòloga, docent i sindicalista de professió. Des del principi d’El Pi ha estat lligada a la formació com a membre de l’executiva, del Consell General i al comitè de Palma, a part d’haver estat secretària de Formació del partit. A partir d’ara, Barceló liderarà un nou equip de gent jove i amb experiència en política i a diferents associacions de Ciutat.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris