El Pla d’Impuls al Turisme injectarà 4.262 milions d’euros al sector

Pedro Sánchez assegura que els ERTOS continuaran

El+Pla+d%27Impuls+al+Turisme+injectar%C3%A0+4.262+milions+d%27euros+al+sector

Era el pla més esperat per un sector turístic que representa el 13% del PIB d’Espanya. Acompanyat per 6 ministres, Pedro Sánchez ha anunciat un pla estratègic de 4.262 milions d’euros que sumat a les mesures des de l’inici de la pandèmia fan més de 19.500 milions d’euros. Ha recordat que més d’un milió 100 mil treballadors vinculats al turisme es troben protegits pels ERTOS.

A l’acte, hi ha intervingut el batle de Calvià com a representant dels municipis turístics. Ha reclamat, com empresaris i sindicats, allargar aquests ERTOS per evitar una fractura social i poder gastar els romanents d’anys anteriors.

El pla dedica un tram preferent pel sector de 2.500 milions d’euros d’avals ICO. S’establirà una moratòria de fins a 12 mesos per a hipoteques d’immobles vinculades al turisme i una suspensió temporal de les obligacions de crèdits subscrits per a empreses del transport discrecional. Aena també aplicarà descomptes en les taxes d’aterratge d’avions. Sánchez ha dit que és el moment de donar un nou impuls a aquest sector.

El pla també incorpora mesures per millorar la competitivitat, les anàlisis de la demanda i campanyes de promoció nacional i internacional per una destinació 360 graus segura.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un centenar d’aficionats de l’Eivissa es reuneixen a Can Misses per animar als jugadors de cara l’eliminatòria d’ascens a Segona

L'Eivissa viatja el pròxim dilluns a Màlaga per enfrontar-se al Cornellà en un partit històric pel futbol pitiús

Alaior obre expedient a un local de Son Bou on desenes de jove no guardaven la distància

Es tractava d'una celebració improvisada per la finalització de la Selectivitat

Els batles de Menorca agraeixen la suma d’esforços contra els incomplidors de mesures sanitàries

Una setmana abans de cada festa patronal es concretarà la coordinació entre Estat, Govern, Consell i Ajuntaments