X

El Ple de l’Ajuntament de Palma rebutja invalidar el Pla General per iniciar-ne una nova tramitació, tal com demanava l’oposició

Els partits del pacte han impedit que tiràs endavant la proposta que ha rebut els vots a favor de PP, Ciutadans i VOX

23/09/2022

El Ple de l’Ajuntament de Palma rebutja invalidar el Pla General per iniciar-ne una nova tramitació, tal com demanava l’oposició

Redacció

Superilles, comerç, mobilitat, patrimoni… Durant cinc hores, el ple monogràfic de l’Ajuntament de Palma ha desgranat els principals eixos del nou Pla General de Palma. L’oposició critica que no dona resposta als problemes reals dels ciutadans i que, en canvi, crea més problemes. L’àrea de Model de Ciutat, però, segueix el full de ruta previst.

Les preguntes sobre noves zones comercials i mobilitat han generat els moments més tensos del ple, quan Neus Truyol, portaveu de Més per Palma, ha aprofitat l’hemeroteca per mostrar una fotografia en què l’expresident Bauzá i l’actual president del PP de Palma, Jaime Martínez, presentaren en societat el Palma Spring. L’oposició critica que el document obre la porta a nous centres comercials, un fet que nega l’equip de govern.

En aquests moments, Model de Ciutat ja ha començat a respondre les més de 900 al·legacions presentades i avança que se n’incorporaran un 70 %. Es preveu que el PG s’aprovi definitivament en els pròxims mesos.

23/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris