política

El ple de Palma aprova la congelació de tributs municipals

L'oposició, en canvi, ha demanat abaixar els imposts per ajudar empreses i famílies


L’Ajuntament de Palma aposta per la congelació de tributs, com el de béns immobles, per ajudar les famílies en temps de crisi. L’oposició, en canvi, ha demanat abaixar els imposts durant una sessió plenària en què s’han tornat sentir les protestes dels treballadors de l’EMT.

Diu l’equip de govern que en temps de crisi l’ajuntament no pot prescindir de la recaptació d’imposts. I retreuen al Partit Popular haver-los apujat durant el seu mandat. Ara, asseguren, l’única opció és congelar-los. L’oposició, en canvi, insisteix: aquesta mesura és insuficient.

Mentrestant, a la plaça de Cort, els treballadors de l’Empresa Municipal de Transports s’han concentrat per reclamar el compliment dels acords signats amb el batle Hila, que varen permetre desconvocar la vaga del mes de setembre. A l’àrea de Mobilitat es defensen. Asseguren que ja s’han començat a fer efectius els pactes assolits.

A l’ordre del dia del ple d’avui també hi figura una proposta de Més i Unides Podem per canviar el nom de la plaça de Joan Carles I. Una iniciativa que no disposa, tanmateix, del suport ni dels socialistes, ni dels partits de l’oposició.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Armengol es compromet a tancar aquest dijous l’acord amb l’Estat pel factor d’insularitat

La presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà amb la Ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, per tancar "tant la fórmula...

El conseller Mir atribueix a la massificació de Menorca l’allau d’embarcacions mal fondejades

Fins a un 40% de les embarcacions inspeccionades aquest estiu han hagut de moure's