El Poblense allarga la seva bona ratxa contra el Portmany

L'equip de Pep Barceló guanya per 4 a 0 i suma la novena victòria consecutiva

25/01/2022

L’altra lliga, la dels mortals, la domina el Poblense, que suma 27 punts de 27 possibles en 9 jornades. La darrera víctima dels de Pep Barceló ha estat el Portmany (4-0). Jandro amb un doblet va encarregar-se d’encarrilar el partit en els primers 22 minuts de joc. A l’inici de la represa, la pilota es passeja per l’àrea i arriba al segon pal, on Miquel Borrás aprofita per fer el tercer gol. Al minut 77, penal de Manu Ribas sobre Miquel Alorda que ell mateix s’encarrega de convertir. Charly arriba a tocar la pilota, però no evita el gol.

Empat a un a Magaluf, on es veien les cares el tercer, el Platges, i el quart, el Manacor. Joan Roig avança els de Juame Mut al minut 8, i al 67 Hugo empata per als locals. Calvianers i manacorins tenen 43 punts

Victòria per 3 a 0 del Llosentense contra el Serverense. Ander Montori va firmar un doblet i va aplanar el camí de l’equip de Nico López. Al minut 6 aprofita un servei de falta, i abans del descans fa el segon gol, de penal. Al minut 74, Joan Bauzà en marca el definitiu. El Llosetense tanca la zona de playoff i el Serverense és segon per la coa.

Tercera derrota com a local del Sóller, 0 a 3 contra el Constància o davant Enric Sánchez, autor dels 3 gols. Al primer aprofita una passada des de banda dreta i al segon agafa desprevinguda la defensa. Nico Baleani té el tercer a les seves botes, però falla el penal. Qui no falla al minut 71 és l’MVP del partit, Enric Sánchez, que torna a deixar la rereguarda en evidència.

El Campos continua en caiguda lliure. Contra el Rotlet Molinar va encadenar la sisena derrota consecutiva. Tomás va fer l’únic gol del partit.

El Felanitx confirma la seva recuperació amb victòria per 1 a 2 a Sant Rafel, i amb remuntada. Ángel de la Fuente avança els locals al minut 8. Adri Hernández fa l’empat al 22 en una bona jugada. A les darreries, Sergio Muñoz fa volar els tres punts cap a Felanitx.

Completen la jornada 25 el Penya Sant Jordi 2 Inter Eivissa 0 i el Binissalem 2 Collerense 0. S’ha ajornat el Murense-Mercadal i ha descansat el Son Verí.