El Poblense colpeja primer en la lluita per l’ascens a Segona Federació

Els d'Óscar Troya s'imposen per 1 a 0 al Mallorca B al partit d'anada, gràcies al gol de Jaume Vidal just abans del descans

02/06/2024

168

El Poblense ha fet la primera passa per seguir somiant amb l’ascens a Segona Federació. A la final autonòmica contra el Mallorca B, els d’Óscar Troya s’han imposat per 1 a 0 al partit d’anada. I això que les millors oportunitats han estat per als vermells. Wade és el primer que ho prova. I Luis Montiel frega el gol amb un rematada acrobàtica que obliga Xavi Ginard a lluir-se. Després, Julian Mahicas no culmina la bona acció individual d’Elliot.

Però seria el Poblense, just abans del descans, qui s’avançaria en el marcador. Jaume Vidal, un exmallorquinista, aprofita el rebuig de Quevedo per fer l’1-0. A la segona meitat hi ha hagut molts de nirvis, por de perdre l’avantatge o a veure la tornada costa amunt, i cap ocasió clara. Només una de Pau Mascaró just abans del xiulet final. Tot es resoldrà dissabte que ve a Son Bibiloni.