El Poblense manté la rutina victoriosa al 2020 i ja suma 50 punts

Els de Troya treuen 9 punts al CD Eivissa i 12 punts al Mallorca B, que ha empatat a la seva visita a Sant Rafel

06/01/2020

El líder continua amb ple de victòries com a local. Ni més ni manco que vuit gols es varen veure en el seu partit contra el Formentera. El primer, de Tià Sastre al quart d’hora, que defineix amb un bon toc d’esperó. Cinc minuts després, va reaccionar el Formentera amb una gran volea de Fassani. Però just abans del descans, Victor Martínez tornava a avançar els locals. I als cinc minuts de la represa, Tià Sastre ampliaria distàncies amb el seu doblet particular. Tot pareixia encaminat per als de Troya, però el Formentera tornà a reaccionar, aquesta vegada per mitjà d’Omar des dels onze metres. I quan es podia complicar el partit per al Poblense, varen aparèixer els seus killers. Mateu Ferrer situava el 4-2 al marcador. I després Aitor Pons deixava del tot sentenciat el duel amb el cinc a dos. Els pitiüsos maquillaren el resultat al temps de descompte amb el gol de Gorriz.

L’altre duel a la part alta de la classificació es va disputar a Can Misses. L’Eivissa es va imposar per la mínima al Platges de Calvià amb aquest gol de Solano a l’hora de partit. Un triomf que els distancia del Mallorca B, que aquest dilluns ha empatat a 3 contra el Sant Rafel.

A la zona baixa, el Collerense va sumar la seva tercera victòria de la temporada en un duel directe per la salvació contra l’Esporles. Va guanyar per la mínima amb un golàs de Sergi Garcés al minut 63. Així, els palmesans abandonen la darrera posició.

El nou coer és el Santa Catalina, que va perdre de forma clara a Es Torrentó. Al minut 19, Oussama aprofita una sèrie de rebutjos per obrir el marcador. Abans del descans, el mateix Oussama feia el segon amb una gran rematada de cap. I ja a la segona part, Xesc Navalon tancava el partit transformant una pena màxima. Així, l’equip palmesà queda a sis punts de la salvació.

Una salvació que marca ara mateix el Portmany. Els eivissencs varen sortir derrotats des Puig a l’altre enfrontament directe per la salvació. El Llosetense s’imposà per un a zero amb aquest gol al temps de descompte de Libasse Lo, que dona aire als de Nico López.