X

El polèmic viatge a Logronyo acaba amb derrota de l’Hestia Menorca

La manca de recursos i les 17 pèrdues faciliten la victòria del Clavijo (64-55); Pol Molins (24 p) i Víctor Arteaga (16 p), els més destacats dels menorquins

29/10/2023

El polèmic viatge a Logronyo acaba amb derrota de l’Hestia Menorca

Derrota de l’Hestia Menorca a Logronyo (64-55). L’equip de Javi Zamora, condicionat per un polèmic viatge i per la seva manca de recursos, ha caigut davant el Clavijo Rioverde. La bona defensa dels riojans ha ofegat l’atac menorquí, que ha sumat 17 pèrdues.

Malgrat tot, l’Hestia Menorca ha aconseguit acostar-se al darrer quart gràcies als 24 punts i 4 rebots de Pol Molins. Però un mal darrer període ha condemnat els de Bintalfa. Bon partit també de Víctor Artega, amb 16 punts, 9 rebots i 24 crèdits de valoració. L’Hestia queda amb un balanç d’una victòria i tres derrotes.

Odisea per arribar a Logronyo

El conjunt menorquí ha arribat a Logronyo a les 3 de la matinada després d’un viatge llarg. El migdia de dissabte, l’equip no va poder volar a Bilbao per la cancel·lació del vol. Després de la negativa del Clavijo d’ajornar el partit, una expedició formada per Javi Zamora i onze jugadors va volar a Madrid per, després, continuar el viatge per carretera fins a La Rioja.

29/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris