X

El port de Maó ja té previstes 95 escales de creuers per a la temporada 2024

Són les previsions d'un sector que, després de tres temporades irregulars, enguany arriba a les xifres d'abans de la pandèmia

13/09/2023

El port de Maó ja té previstes 95 escales de creuers per a la temporada 2024

El creuer francès Mv Renaixxance viatja amb més de 900 persones a bord, 438 passatgers i 500 tripulants. Aquest dimecres matí ha atracat al port de Maó per primera vegada, però entre els mesos d’octubre i gener té previstes 3 visites més. De fet, durant aquests mesos encara hi ha una trentena d’escales programades, 23 concentrades el mes d’octubre.

Són les previsions d’un sector que, després de tres temporades irregulars, enguany arriba a les xifres d’abans de la pandèmia. En total, quan acabi l’any, hauran recalat al port de Maó fins a 85 creuers. Són unes 10 escales manco de les previstes a principi de temporada, quan el mal temps va causar algunes cancel·lacions; així i tot, el balanç dels consignataris és positiu. A més, per a l’any que ve ja se n’han programat prop d’un centenar. L’escala inaugural del creuer s’ha celebrat amb el tradicional intercanvi de plaques i obsequis entre el capità i les autoritats.

13/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris